Na kontaktoni!

Nese keni ndonje pyetje mbi produktet dhe sherbimet tona.

Kontakti :

 • BeGa
 • Tel :  +386 49 166 176
  +383 45 601 874
 •           +383 45 643609
  Tel depo : +386 49 427 591
  Adresa : Magjistralja Ferizaj – Prishtine
  E-mail: info@bega-ks.com
  Website:  www.bega-ks.com

Find the Address