Rreth Nesh

Kompania “Bega” e ka filluar punën ne vitin 1999 – 2000, fillimisht si një biznes i vogël familjar, por me vizion dhe mision për tu zgjeruar ne te ardhmen , ky vizion dhe mision u be realitet fal angazhimit , përkushtimit, ndershmërisë dhe seriozitetit të treguar ne vazhdimësi nga stafi menaxhues dhe punëtorët ne përgjithësi.

Kështu ne vitin 2005 kompania “Bega” hap edhe lokalin e parë ne rrugën e Nerodimes , fillimisht si koperativ bujqësore , por me pas për ta zgjeruar edhe ne sallon te sanitarisë dhe qeramikës .

Përkushtimi, serioziteti, angazhimi dhe para se gjithash respekti i treguar ne vazhdimësi ndaj klientelës dhe qytetarëve tanë ne përgjithësi ka bere qe ne sot te hapim edhe lokalin e ri te sanitarisë dhe qeramikës ne magjistralen Prishtine – Ferizaj në Fshatin Prelez i Jerlive

Shkarko Katalogun ( BEGA - 2018 )

Shkarko